Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!

Info

RSS
 • Garanti
  november 23, 2023

  20 ÅRS GARANTI

  Granit är ett starkt material för trädgård och offentlig miljö. Stenbolagets produkter producerade av Bergama Granit har en garanti på 20år. Ett tryggt val för trädgården i många år framöver.
  Läs nu
 • Abisko
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK ABISKO

  Den naturtrogna granitkeramiken Abisko kommer i ljusa toner och med en naturligt mönstrad yta i ett modernt format. Lär dig mer om Granitkeramik Abisko och granitkeramikens alla styrkor.
  Läs nu
 • Bräcke
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK BRÄCKE

  Den naturtrogna granitkeramiken Bräcke kommer i ljusgrå ton och med en naturligt strukturerad yta i klassiskt format som lämpar sig till både golv och vägg. Lär dig mer om Bräcke och granitkeramikens alla styrkor.
  Läs nu
 • Sandby
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK SANDBY

  Den stilrena granitkeramiken Sandby kommer i tre jordnära toner och ett gediget format som alla lämpar sig till både golv och vägg. Lär dig mer om Sandby och seriens alla styrkor.
  Läs nu
 • Borghamn
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK BORGHAMN

  Den stilrena granitkeramiken Borghamn kommer i tre jordnära toner och fyra olika format som alla lämpar sig till golv och vägg. Lär dig mer om Borghamn och seriens alla styrkor.
  Läs nu
 • Slite med inspiration från Gotland
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK SLITE

  Läs mer om den stilrena granitkeramiken Slite! Slite skapar både stora fördelar med sin yta samt sätter en naturlig skönhet. Läs mer om serien och hitta rätt.
  Läs nu
 • Alböke med inspiration från Ölands vackra natur
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK ALBÖKE

  Granitkeramik håller en hel rad olika fördelar och kommer med ett vackert utsende. Läs vår guide och lär dig mer om granitkeramik. Granitkeramik är ett slitstarkt material som lämpar sig för alla olika ytor och rum i både hem och offentlig miljö.
  Läs nu
 • Granitkeramik Jura
  november 22, 2023

  GRANITKERAMIK JURA

  Den slitstarka granitkeramiken ger dig en rad olika fördelar i hemmet. Jura är inget undantag! Lär dig mer om vår stilrena serie Jura. Serien kommer i fyra olika format och tre jordnära nyanser som skapar ljusa ytor.
  Läs nu
 • Blockkap
  november 16, 2023

  VÅR GRANIT ÄR ETT TRYGGT VAL

  Läs mer om vår produktion och vad du skall tänka på när du står inför valet att köpa granit. Välj alltid certifierad granit när du skall köpa din sten. Stenbolagets egna fabrik är godkänd enligt Smeta/SEDEX, världens främsta tredjepartgranskning!
  Läs nu