Till innehåll
Just nu håller vi på att bygga om! Om du Upplever något fel kontakta gärna vår kundtjänst
Just nu håller vi på att bygga om! Om du Upplever något fel kontakta gärna vår kundtjänst

Info

RSS
 • Borghamn
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK BORGHAMN

  Den stilrena granitkeramiken Borghamn kommer i tre jordnära toner och fyra olika format som alla lämpar sig till golv och vägg. Lär dig mer om Borghamn och seriens alla styrkor.
  Läs nu
 • Slite med inspiration från Gotland
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK SLITE

  Läs mer om den stilrena granitkeramiken Slite! Slite skapar både stora fördelar med sin yta samt sätter en naturlig skönhet. Läs mer om serien och hitta rätt.
  Läs nu
 • Alböke med inspiration från Ölands vackra natur
  november 23, 2023

  GRANITKERAMIK ALBÖKE

  Granitkeramik håller en hel rad olika fördelar och kommer med ett vackert utsende. Läs vår guide och lär dig mer om granitkeramik. Granitkeramik är ett slitstarkt material som lämpar sig för alla olika ytor och rum i både hem och offentlig miljö.
  Läs nu
 • Granitkeramik Jura
  november 22, 2023

  GRANITKERAMIK JURA

  Den slitstarka granitkeramiken ger dig en rad olika fördelar i hemmet. Jura är inget undantag! Lär dig mer om vår stilrena serie Jura. Serien kommer i fyra olika format och tre jordnära nyanser som skapar ljusa ytor.
  Läs nu
 • Blockkap
  november 16, 2023

  VÅR GRANIT ÄR ETT TRYGGT VAL

  Läs mer om vår produktion och vad du skall tänka på när du står inför valet att köpa granit. Välj alltid certifierad granit när du skall köpa din sten. Stenbolagets egna fabrik är godkänd enligt Smeta/SEDEX, världens främsta tredjepartgranskning!
  Läs nu
 • Granit till offentliga stadsytor
  november 16, 2023

  FÖRESKRIV RÄTT GRANIT

  Granit är ett av dom mest hållbara material som kan monteras i den offentliga utemiljön. Se vårt sortiment av granitsorter och välj mellan olika stensorter, nyanser och med olika ursprung.
  Läs nu