Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!

Entreprenör inom stensättning

Få dina rabatter direkt och beställ snabbt och enkelt sten till dina projekt
Brett sortiment

Brett sortiment, stora lager för projekt inne och ute

Kundansvarig

Dedikerad kundansvarig för dig och dina projekt

Butiker och hämtlager

Många butiker runt om i landet för snabb service

Kundportal

Skapa ordrar och offerter i inloggat läge

Kompletta leveranser

I vår produktportfölj hittar du produkter för dels trädgårdsprojekt, men även markanläggning i offentlig miljö samt produkter för innemiljö. Allt från marksten, murar, skiffer och granit till både natursten och granitkeramik för interiör.

Vi erbjuder dig som entreprenör och proffskund rabattavtal och snabb service med dedikerade, kundansvariga regionsäljare. Hos oss kan du skräddarsy kompletta leveranser och slipper leta runt bland flera olika leverantörer för att tillgodose dina projekt. Allt du behöver under ett och samma tak helt enkelt!

Tillgänglighet och service

Stenbolagets proffscenter och anläggningar hittar du på en rad olika platser i landet. Våra proffscenter är till för dig som just proffskund och dit du kan vända dig för att hämta upp ditt material. Vi hjälper till att lasta och det är du som kund som står i fokus för våra maskiner. För oss är tillgänglighet en viktig faktor och det ska vara enkelt att kunna hämta ut material och kunna komplettera sina beställningar.

Kontakta våra regionssäljare för mer information

Rådgivning för projekt

På plats i våra butiker och showrooms hjälper vi dig med både konstruktionsfrågor kopplade till dina beställningar. Du kan även besöka utställningarna tillsammans med dina slutkunder för att känna in materialet och på så sätt tydliggöra kundens målbild. På samtliga av våra anläggningar hittar du utställningar av både utomhusmaterial och plattor för montering i innemiljö.

Hitta ditt närmsta showroom

Hantverkshjälpen

På Stenbolaget har vi dagligen många privatkunder som vill komma i kontakt med sten och plattsättare, för att kunna förverkliga sitt projekt!
Hantverkshjälpen är helt kostnadsfri att ansluta sig till och vi söker dagligen fler duktiga stensättare att kunna rekommendera över hela landet.

Tjänsten riktar sig till dig som jobbar mot den privata sektorn och villa/trädgårdsprojekt.

Känner du att detta är intressant och vill kunna få jobb från oss? Läs mer om hantverkshjälpen och ansök via länken nedan.

Ansök om att gå med i hantverkshjälpen