Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!
Sandby

GRANITKERAMIK SANDBY

Sandby är en exklusiv serie granitkeramik som hämtat sin inspiration från naturmaterialet marmor. Serien innehåller naturliga plattor av keramik vars mönsterbilder lever vackert genom ytorna. Sandby från Nordic Stones produceras med en bred serie mönsterbilder för att se så naturlig ut som bara möjligt. Det stabila ytformatet bidrar till ett vacker samspel i möstret och du får en naturlig look oavsett rum, golv eller väggmontering. Med sin vackra och exklusiva yta får ett hem med exklusivt intryck och som verkligen sticker ut.

Granitkeramik Sandby gör att man inte behöver kompromissa, serien innehar känslan och det naturliga utseendet men eftersom att den är gjord i granitkeramik kommer den med en rad olika fördelar och utan begränsningar som riktig marmor ibland kan stöta på.

Sandby Svart

URSPRUNG

Granitkeramik Sandby är producerad i toppmoderna maskiner i Italien och ger dig en platta av hög kvalitet och mycket god hållbarhet. Serien har som tidigare nämnt, inspirerats av marmor och ger dig en platta med ett vackert utseende, selekterade mönsterbilder men utan nackdelar och begränsningar. Marmor är nämligen en ganska porös natursten vilket gör den känslig och olämplig för viss typ av användning och montering. Granitkeramiken är varken känslig för spill eller repor och öppnar upp dörrarna för fler monteringsmöjligheter.


Sandby är en del av Nordic Stones - by Stenbolaget och ger en premiumkänsla genom hela hemmet. En serie plattor med naturligt utseende som är lämpad för hela hemmet! Tillverkningsprocessen har gjort att serien fått sin genuina känsla och naturliga look.

UTSEENDE & UTFÖRANDE

Vår granitkeramikserie Sandby erbjuder det lilla extra. Med ett uttrycksfullt och marmorerat mönster skapar serien många möjligheter för användning till både golv och vägg.

Serien Sandby har en silkesmatt yta vilket ger en len och fin ytfinish. En ytbehandling som lämpar sig bäst till privata hemmiljöer och ibland även till offentliga ytor med lättare slitagemiljö. Exempelvis vissa ytor i kontorsmiljö, hotellrum och likande.

Genuina detaljer har handplockats och givit plattorna dess naturligt mönstrade yta. 


Sandby Granitkeramik finns i tre olika nyanser, Svart, Grå och Silver där samtliga kommer i det moderna formatet 120x60cm. 
Med Granitkeramik Sandby skapar du lyx i vardagen.

Låt granitkeramiken flytta in i dina olika rum där hemma. Nordic Stones håller en bred palett med nyanser och med unika karaktärer för att möta varje unikt hem. Se samtliga serier här!

Sandby i sina tre olika nyanser
Silver, Grå, Svart

GRANITKERAMIK SOM MATERIAL

Sandby är tillverkad i granitkeramik, ett unikt material som skiljer sig från traditionella stenmaterial i många avseenden. Granitkeramik kan betraktas som en premiumklinker och står för både spilltåliga och reptåliga ytor.

Granitkeramik består av naturliga beståndsdelar som lera, sand, fältspat, kvarts och andra mineraler. De blir till granitkeramik genom att dessa material pressas och bränns under extrema förhållanden. Produktionsprocessen skapar en tät och hård sammansättning av måttexakta plattor med naturlig look.


Eftersom granitkeramiken är okänslig och tålig är den lämpad för många olika typer av rum som kök, hall, badrum och andra rum som behöver stå emot högt slitage och hårda förhållanden. De täta porerna i granitkeramiken gör det svårare för vätskor och smuts att tränga in i plattorna vilket håller smuts borta. Granitkeramik kräver mindre underhåll och när det är dags för städning klarar den tuff rengöring utan att förlora sin vackra yta.


Granitkeramik som material tål slitage som få naturstenar kan mäta sig med, klarar tuffa utmaningar och möjliggör nya kreativa lösningar. Med granitkeramik får du hållbara ytor i hemmet och minst lika levande ytor som naturstenen. Du går varken miste om naturstenens gedigna känsla eller utseende, snarare en platta med mer selekterade mönsterbilder!

Granitkeramiken stora fördelar

GRANITKERAMIKENS EGENSKAPER

✔ Slitstark

✔ Tålig mot repor, spill, smuts och sura kemikalier

✔ Kompatibel med värmegolv

✔ Underhållsfri

✔ Enkel att rengöra

✔ Lämplig för många rum och ytor

✔ Möjliggör nya kreativa lösningar

✔ Frostresistent

✔ Exakta mått

Sandby

MATERIALPROV

Vill du ta en närmare titt och känna in våra olika  Granitkeramikserier lite närmare? Vi har provplattor för hela sortimentet, beställ redan idag. Snabbt, smidigt och enkelt!


Föregånde artikel GRANITKERAMIK BRÄCKE
Nästa artikel GRANITKERAMIK BORGHAMN