Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!

Få fler stenjobb kostnadsfritt!

Ansök och bli en del av Stenbolagets förmedlingstjänst för stensättare och proffs!
1. Ansök för ditt företag

Fyll i vårt formulär direkt här på hemsidan

2. Bli rekommenderad

Bli en del av vårt kontaktnät och ingå i vår förmedling

3. Få fler kunder

Få kontakt med nya kunder och skarpa projekt

Beställ snabbt & smidigt

Beställ på vår hemsida och se dina unika rabatter

Vi söker fler duktiga stensättare

På Stenbolaget har vi dagligen många privatkunder som vill komma i kontakt med sten och plattsättare, för att kunna förverkliga sitt projekt!
I vår hantverksförmedling matchar vi dig som proffs direkt med slutkund.
Då vi säljer sten med leverans över hela landet så får vi mer och mer förfrågningar utanför dom städer där vi själva har butiker.
Vi söker ständigt efter seriösa företag med duktiga stensättare att kunna rekommendera över hela landet. Vi riktar oss till dig som jobbar mot den privata sektorn och villa/trädgårdsprojekt.

Känner du att detta är intressant och vill kunna få jobb från oss? Fyll i vårt formulär och låt oss som företag lära känna varandra närmre.

Innan du tar dig an jobbet 

Fördelen med att komma i kontakt med kunder via Stenbolaget är att dessa oftast kommit längre i sina tankar kring sin trädgård, kanske till och med redan börjat fundera eller bestämt sig för sitt materialval.
Att förstå och visualisera en slutkunds vision och önskat slutresultat är ibland svårt. Ett sätt att undvika fallgropar är såklart tydlig kommunikation! Den enklaste vägen till att förstå varandra är såklart tydliga offerter och underlag. Att vara tydlig med vad som är möjligt rent konstruktionsmässigt och vad ditt företag är specialiserade på är också viktigt att förmedla. Att tillsammans med slutkunden vara överens om målbilden redan innan startat projekt. Detta kommer att underlätta längs hela projektets gång. Dela med dig av referensprojekt och kanske till och med visa något av dessa på plats om möjligt, detta skapar ofta trygghet för kunden.
Lycka till!

FAQ

Vilka typer av företag kan ansöka om att få ingå i Stenbolaget förmedling? expand_more

Vi välkomnar endast seriösa aktörer på marknaden och ställer dels krav vid inträdet i tjänsten samt långsiktigt för fortsatt samarbete. Våra kravställningar:

- Företaget ska ha varit verksamma i mer än 1 år.
- Företaget har F-Skatt.
- Företaget lämnar garantier på sina utförda tjänster.
- Företaget lämnar garant för att ingen svart arbetskraft används.
- Samtliga uppdrag och jobb skattredovisas.
- Företaget har en ansvarsförsäkring.
- Samtliga förmedlingar som sker via Stenbolaget skall uppföljas och kontakt tas med kund.
- Att samtliga stenmaterial till ett förmedlat uppdrag inhandlas från Stenbolaget.

expand_more Visa mer
Hur många jobb kan jag räkna med att jag får från Stenbolaget? expand_more

Stenbolaget utlovar ingen garanti till jobb utan förmedlar endast kontakten mellan er och en potentiell slutkund som söker hjälp. Det är sedan ni som bestämmer hur och om ni går vidare med projektet i fråga.

expand_more Visa mer
Vilka typer av jobb förmedlar Stenbolaget? expand_more

Vi på Stenbolaget utgår alltid från kundens behov och utifrån det projekt som kunden vill genomföra. Inga projekt är för små eller för stora.
Vi utgår från den underlagsbank som finns och ser till både projekten som finns samt den expertis som samlad i vår förmedling. Vi jobbar för en så bra matchning som möjligt.

expand_more Visa mer
Vem bär ansvaret för projekt förmedlade via Stenbolaget? expand_more

Stenbolaget har inget ansvar gällande slutfört projekt eller för kontakten under projektet och resans gång. Detta sker mellan er och slutkund. Stenbolaget kommer inte att agera medlare utan sköter endast en förmedling av kontaktuppgifter efter dom underlag som kommer in.

expand_more Visa mer
Måste jag gå vidare med den kund som Stenbolaget förmedlar? expand_more

Nej men du binder dig till att kontakt skapas med kunden. Denna skall tas med samtliga delade uppdrag via Stenbolaget. Sen kommer kommer många andra parametrar in i bilden. Tidsplan, projektets omfattning osv. Men inställningen skall alltid var god och intresse finnas för nya projekt och för att få vara en del av vår förmedlingstjänst.

expand_more Visa mer