Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!

LÄR KÄNNA OSS

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Hos oss får du service under hela ditt projekt och det kan alltid kontakta Stenbolaget under projektets resa.
Vi tycker om hem och trädgårdar och framförallt att förgylla dom med sten. En nyckel på att vi lyckats genomföra vår vision är att få se det färdiga resultat efter ett avslutat projekt tillsammans.

Vi är med dig från vision till verklighet. Vi hjälper dig att reda ut tankar, att undvika fallgropar och sätta drömprojektet i rullning. Tillsammans får vi projektet att växa fram.

Skulle du känna dig osäker så erbjuder vi rådgivning för att stötta dig, på både distans och i våra fysiska butiker. 

Ett besök i en av våra butiker eller proffscenter skall ske med värme, energi och med en ödmjukhet där inget projekt är för litet eller för stort för oss.

Vi strävar ständigt efter att förbättra vår kundupplevelse och för att bemöta våra kunder med ett stort engagemang! För oss är det viktigt att du som kund ska få ett trevligt bemötande oavsett besökets ändamål.

ATT VARA EN DEL AV STENBOLAGET

Lika viktigt att våra kunder är nöjda, är att våra medarbetare är lika nöjda. 

Vi ska finnas där och göra det lilla extra för vår omgivning oavsett om det är kunder, kollegor eller våra leverantörer som besöker oss.

Det är viktigt att Stenbolaget som arbetsplats, är rolig och utvecklande för våra medarbetare att komma till dagligen. Varje anställd på Stenbolaget bidrar till våra mål och vi är extra glada av att ha många på bolaget som jobbat här under väldigt många år. Trivsel hos oss är viktigt!

Att se kollegor gå vidare och utvecklas inom organisationen ger oss ett kvitto på att vi lyckas.

En annan viktig del för oss är säkerhet och hälsa. Att vår arbetsplats oavsett om denna är i butik, på lager eller i vår kontorsmiljö är säker och vi lägger alltid välmående i fokus. Vi ser till att träffas ofta mellan dom olika avdelningarna, både på inspirerande möten och kickoffer. Att umgås oavsett roll på företaget tror vi är en faktor för vår goda företagskultur. Allas värde och bidragande är det som får oss att gå framåt som företag. En sak är säker! Vi hade inte varit där vi är idag utan alla våra team! 

TRÄFFA EN AV OSS PÅ STENBOLAGET

Hej!

Patric Lundin heter jag och känner mig mer eller mindre som en sten vid det här laget:) Jag har funnits på Stenbolaget sedan starten 2005 och trivs lika bra idag som när jag började min resa. Idag jobbar jag i vårat marknadsteam.
Min dag är fartfylld och jag jobbar mycket med våra produkter, skapar innehåll för våra kunder på våra hemsidor samt sköter allt vårat tryckta material. Min roll är helt enkelt att stötta upp i allt det vi gör i vår marknadsföring och webb.
Stenbolaget är en kreativ miljö där tankar dag ett blir en verklighet dag två och jag är stolt över att ha fått vara med på resan.

Patric - Kontoret, Marknad

Hej,

Therese heter jag och jobbar som butikschef i Barkarbybutiken. Jag började på Stenbolaget mars 2021 som säljare. Efter en intensiv inlärningsperiod och rolig första sommar fick jag rollen som butikschef redan i oktober 2021. 

Det är en av anledningarna till att jag trivs hos Stenbolaget, för att vi satsar på personer som vi ser har vilja och potential. En vanlig dag för mig har ett högt tempo, med väldigt varierande uppgifter.

Allt från en full mailkorg med förfrågningar, kundmöten och entreprenörer i butiken, till att lossa lastbilar med truck eller lasta lösmaterial med hjullastare på gården. 

Variationen gör att jag aldrig har en tråkig dag!

Therese - Butik, Barkarby

Tjenare,

Kim här! Jag jobbar på vårat proffscenter i Sköndal. Min resa på Stenbolaget började våren 2008, då som lagerarbetare. Under dessa år har jag hunnit med att testa lite olika roller på Stenbolaget, allt från säljare till Butiksansvarig.

Nu har jag rollen som lagerchef, vilket jag trivs väldigt bra med. Dagen startar alltid med en kopp kaffe. Alltid! Sen blir det lite allmänt surr med kollegorna då vi går igenom plocklistor samt hur många in och utleveranser som är planerade för dagen. Vi har även försäljning hos oss vilket innebär att jag får träffa både nya och återkommande kunder. Det blir en hel del skämt och skratt vid kassan, vilket jag alltid tycker är väldigt trevligt.

Kim - Proffscenter, Sköndal

FÖRETAGSINFORMATION

Juridiskt namn: Stenbolaget Sverige AB
Huvudkontor & Postadress: Rökerigatan 20, 121 62 JOHANNESHOV
Organisationsnummer: 556668-4261

RING TILL OSS

08-503 350 00

FAQ

Vanliga frågor

Här finns vi

Se våra butiker och anläggningar