Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!
Dina unika rabatter

Handla online & se dina unika priser direkt på webben

Spara offertkorgar

Spara din offertkorgar & håll koll på dina olika projekt

Personlig säljare

Få kontakt med din säljare som hjälper dig med dina projekt

Handla med faktura

Möjlighet att handla på faktura upp till 30 dagar

Detta händer när du skapar konto

1. Ansök via att skapa ett konto ovan

2. Oftast kan vi verifiera ditt konto direkt, men ibland behöver vi manuellt hantera din ansökan, detta brukar ske inom någon timme under arbetstid.

3. Är du ny kund och verksam inom stenbranchen? Du får då även automatiskt tillgång till rabattavtal inom 1-2 arbetsdagar!

4. Vill du få möjlighet att handla även på faktura? Ansök om det via våra mail eller direkt från "mitt konto"

5. Spara offerter och projekt, se dina priser och lägg beställningar direkt på hemsidan! Du kan även se all information om ditt konto via "mitt konto"

Har du frågor om något av stegen är du välkommen att kontakta din säljare eller kundtjänst här

Fördelar med att handla av Stenbolaget

Hållbar produktion

En ny standard för hållbar och ansvarsfull granitproduktion. Vi hanterar hela kedjan från stenbrott till färdig produkt hos dig. Därmed kan vi garantera goda arbetsförhållanden och den högsta kvalitén. Vår granit är Sveriges mest hållbara köp!

Miljö i fokus

Den offentliga miljön kräver produkter som klarar tung trafik och hög belastning. Vi tar ansvar i miljöfrågor. Det täcker in allt från våra lastbilars motorer och bränsle, energiförbrukning vid produktion, livslängd på en produkt samt arbetsmiljöfrågor.

Sveriges bredaste sortiment

Tillsammans med våra yrkeskunder har vi noga valt ut vårt sortiment. Tack vare egen produktion och samarbete med Sveriges ledande tillverkare av betong- och naturstensprodukter har vi möjligheter att leverera allt vad ett omfattande projekt kräver.

Stora lager & snabb leverans

Snabb hantering och leverans är viktigt för dig som kund. Hos finns det möjlighet att hämta produkterna själv från en av våra många butiker och proffscenter, eller låta oss leverera det till snabbt och säkert till ditt projekt.
Läs mer här!

Våra ceritfikat & garantier

20 års garanti

Att köpa granit från Stenbolaget är ett tryggt val och det är tack vare den höga kvaliteten på vår granit, som vi kan erbjuda 20 års garanti

100% sol & vind

Maskinerna i Stenbolagets produktion är till 100% drivna av el från sol och vindkraft. För minimerad vattenförbrukning används ett slutet vattensystem som renar och återanvänder vattnet under produktionen.

Iso certifierade

Våra ISO certifieringar visar den höga standard som Stenbolagets produktion håller med största hänsyn till miljö och arbetsförhållanden.

Smeta & Sedex

Som ledande i branschen inom miljö och arbetsförhållanden visar vi gärna upp vår tredjepartsgranskning av SMETA/Sedex. Läs mer här!

Bli kund!