Till innehåll
Sveriges största stenspecialist!
Sveriges största stenspecialist!

Göteborg proffscenter

Öppetider:
refresh
Kontakt:
Telefon

08-503 350 01

E-post

kundservice@stenbolaget.se

Avvikande öppettider:
Öppnar i Maj!
Adress:
Tagenevägen 15B
425 37 Hisings kärra

STOR PREMIÄR OCH ÖPPNINGSFEST 7/5.
Vi har leverantörer på plats, spännande tävlingar och bjuder självklart på mat från grillen.
Detta vill du inte missa!

På Stenbolaget tror vi på att ge varje kund bästa möjliga service och bemötande. Därför har vi satsat på butiker med stora utställningslokaler runt om i landet. Detta ger dig möjlighet att inspireras av trädgårdssten, betongsten, natursten, belysning och inomhussten. 

I butiken möter du engagerad och kunnig personal som kan hjälpa dig hitta rätt lösning för ditt stenprojekt. Vi erbjuder gratis rådgivningar på plats i butiken, där du kan få en avsatt tid med någon av våra stenproffs. Vi diskuterar dina behov och dina trädgårdsplaner och går igenom både utställning, dina trädgårdsbilder, alla olika stenmaterial och helt enkelt vilken sten som kan passa bäst för just dig.

Vår butik i Göteborg har den största utställningen av alla våra butiker och du kan hitta allt du behöver till ditt kommande projekt! Du hittar oss vägg i vägg med Plantagen och vi har ett stort lager där du snabbt och enkelt kan hämta ditt material samtidigt som du besöker oss.

I utställningen hittar du marksten, mursten, granitprodukter som kantsten, gatsten och granitplattor samt skiffer och massor av olika dekorstenar. Kom in och bekanta dig med oss i butiken.

Välkommen in till Göteborgs i särklass största stenbutik och stenutställning!

Fredrik Höjer, Butikschef